Verkoop:

Koomans makelaardij weet, mede door de opgedane ervaring in de diverse segmenten én de persoonlijke benadering, als geen ander hoe een woning het beste verkocht kan worden. Met aandacht voor detail en rekening houdend met uw persoonlijke wensen geven wij u advies op welke manier de woning het best onder de aandacht van de potentiële kopers kan worden gebracht.
Zodra u overweegt uw woning te verkopen, komen wij, op uw verzoek, geheel vrijblijvend en kosteloos bij uw langs voor een gesprek. Wij geven dan een reële indicatie van de te verwachten opbrengst. Door onze uitstekende plaatselijke bekendheid met de woningmarkt kunnen wij u juist en deskundig adviseren. Vervolgens stellen we in overleg de vraagprijs vast en wordt er bepaald welke middelen er werkelijk ingezet worden om de woning in de markt te zetten.

Om uw woning optimaal te presenteren maken wij gebruik van een professionele woonfotograaf en laten we plattegronden maken. Ook bieden we extra mogelijkheden aan zoals een 360-graden tour en een woningfilm. Van elke woning wordt tevens een professionele, uitgebreide kleurenbrochure gemaakt, die aan belangstellenden ter beschikking wordt gesteld. Alle belangrijke informatie over de woning wordt direct onder alle aangesloten NVM makelaars verspreid. Natuurlijk wordt de woning ook opgenomen op de veelbezochte internetsite funda.nl en op onze eigen website www.koomansmakelaardij.nl.  

Als uw woning eenmaal in de markt staat, volgen de bezichtigingen. De rondleiding wordt door ons verzorgd, waarbij we ons best doen om de sterke punten van uw woning te benadrukken. Na de bezichtiging nemen wij altijd persoonlijk contact met u op om samen met u door te nemen hoe de bezichtiging verlopen is.
Wordt er een bod uitgebracht op uw woning, dan zullen wij eerst met u contact opnemen om de strategie te bespreken voordat wij op de bieding reageren. Nadat er met de koper overeenstemming is bereikt over de koopsom en de voorwaarden worden de afspraken zo snel mogelijk vastgelegd in een schriftelijke koopakte die u eerst in concept ontvangt.
Na verwerking van eventuele op- of aanmerkingen volgt de ondertekening door beide partijen. Naast de wettelijke bedenktijd die de koper heeft is er vaak ook sprake van ontbindende voorwaarden. Pas als aan deze voorwaarden is voldaan, is de koop definitief (vaak is dit de voorwaarde dat koper een hypothecaire lening kan krijgen). In veel gevallen wordt in de koopakte opgenomen dat de koper een aanbetaling doet of een bankgarantie overlegt. Dit verschaft u nog meer zekerheid.

De weg van sleutel naar sleutel kort samengevat:

 • Geheel vrijblijvend en kosteloos oriënterend gesprek
 • Gezamenlijk bepalen van de vraagprijs.
 • Gegevensuitwisseling naar collega-makelaars via het uitwisselingssysteem.
 • Plaatsing van een uitgebreide beschrijving van uw woning plus foto's op internet (op www.koomansmakelaardij.nl  en op www.funda.nl).
 • Het maken van een uitgebreide brochure van uw woning.
 • Het op afspraak verzorgen van bezichtigingen van uw woning, onder deskundige begeleiding van één van onze makelaars.
 • Het in nauw overleg met u voeren van de onderhandelingen.
 • Vastlegging van de afspraken in een koopakte.
 • Inspectie van uw woning vlak voor de eigendomsoverdracht.
 • Begeleiding bij de eigendomsoverdracht bij de notaris.
 • Ook bij eventuele nazorg begeleiden wij u deskundig!

Tijdens de gehele verkoop zijn wij uw vraagbaak en kunt u van ons een actieve begeleiding verwachten
Nodigt u ons gerust eens uit voor een vrijblijvend gesprek. Wij geven u graag een toelichting op onze werkwijze.

Bent u op zoek naar een makelaar waar persoonlijke aandacht en kwaliteit voorop staan? Maak dan een vrijblijvende afspraak met ons!
Klik  hier  om het contactformulier in te vullen of u kunt ons bereiken op telefoonnummer: 0599 – 512 111.
 

                                                                                               


uw partner van sleutel naar sleutel